• New
4 way live production switcher Video Mixer четырехканальный NTSC/PAL video switch CMX109

4 way live production switcher Video Mixer четырехканальный NTSC/PAL video switch CMX109

BGN 1385.60

Item ще бъде потопен в рамките на 1-3 работни дни. 2 изхода за запис на аудио/видео и S-Video. тя се захранва с батерии тип АА, 9 V или AAA . Цифрови ефекти-натюрморт, стробоскоп, мозайка, боя, негатив. Специални ефекти във всяка една от софтуерни гуми A⁄Б. Всички продукти имат гаранция 1 година.
Коментари
1)Вашата обратна връзка, е наистина важно за нас, моля, отделете няколко секунди, за да оставите чудесен съвет е, ако сте доволни от нашия продукт и обслужване, много ви благодаря !!
2) Ние винаги предлагаме най-ниската цена за най-добрите продукти и услуги за вас. така че батериите не са включени .
Чрез въздушна поща стълб кит : като цяло 30-60 воринг дни. 8 различни селективни задните цветове-бяло, жълто, синьо, зелено, лилаво, червено, синьо, черно. 96 избършете модели. Благодарим ви!
Обслужване На Клиенти И Връщане На Продукт
1.Ако не сте получили своята пратка в рамките на 45 дни от момента на ПЛАЩАНЕ, моля, свържете се с нас. Размери : 400 (W) x 300 (D) x 55 (H) mm Тегло : 2,5 кг захранване : 12 V DC (вход ac 100-240 В 50-60 Hz) използван по целия свят захранващ адаптер
инструкция за експлоатация :
https : //drive. Управление на отслабване за видео и аудио. Моля, свържете се с нас преди да дава положителна оценка или спор. Ние отследим изпращането и ще се свържем с вас възможно най-скоро с отговор.43'PAL'PAL-N 'PAL-M' SECAM 2-канален полнопольная цифров синхронизация. (3 размер на прозорци) Управление на джойстика за промяна на позицията на цифров ефект.Всички продукти са тествани и опаковани в добро състояние, преди да изпратите.Ако не сте доволни от нашия продукт и обслужване. и това е лесно и евтино да си купите в местните магазини
· Ако ви трябва да си купя още стока, но цената не е много евтина, или не сте го намерили в нашия магазин, моля, свържете се с нас!
Доставка
* 1.Ние ще се опитаме да направим всичко възможно, за да разреши този проблем и да ви оставя щастливо настроение за пазаруване тук. Време За Доставка :
Чрез EMS Fed Ex, TNT, ups, DHL Express : обикновено 3-7 работни дни.
Контакти
Ако имате някакви въпроси или се нуждаете от някаква помощ, моля не се колебайте да се свържете с нас! Благодарим ви!
Благодаря ви за Вашата подкрепа !!!
.com/file/d/0 Bzj QTAMo JKg QQz JZRl Bi Q0 VMR1 U/view?usp=sharing
Плащане
Ако сте от Бразилия и избрали UPS, FEDEX, DHL, TNT , вие трябва да предоставите CPF номер или номер на CNPJ .
4, ние не носим отговорност за каквито и да било митнически такси или на данък върху вноса. ние ще се опитаме да направим всичко възможно, за да разреши тези проблеми.

Основни свойства

Тип:
Друго

Клиентите също го харесват