• New
  • -49 %
Безплатна доставка !!!!Окуляр микроскоп-AmScope доставя окуляр микроскоп WF10X с показалеца (23 мм)

Безплатна доставка !!!!Окуляр микроскоп-AmScope доставя окуляр микроскоп WF10X с показалеца (23 мм)

BGN 32.00
BGN 63.15

Затова вашите коментари са изключително важни за нас. Проектируя, производство и разпространение на нашите собствени микроскопи и аксесоари на марката Am Scope, ние можем да намалим разходите в сравнение с други търговци микроскопи.
Функции и технически характеристики на : 10-кратно увеличение на мощност вграден указател 23 мм монтажен размер (диаметър) Широко поле на зрение
Плащане : • Ние приемаме Alipay тук.Моля, дайте ни възможност да реши всеки проблем. Основана от д-р по философия в областта на машиностроенето, който провежда изследвания за НАСА и департамента по енергетика на САЩ, Am Scope признава, че бъдещето ни в голяма степен зависи от възпитанието на научно любопитство и изследвания. • Моля, пишете ни, преди да оставят някакви отрицателни коментари или да открият някакви противоречия в Ali Express. Ако има някакво увреждане или липса на вашите пратки, моля веднага се свържете с вашия мейл на кабинета или експресна фирма, моля, изпратете видео или снимки ни персонала в същото време. Обратна връзка : • ние разчитаме на обратна връзка Ali Express и удовлетвореността на клиентите, за да се постигне успех. Това ахроматический (Международен DIN/JIS) стандартен размер с диаметър прибл. Ние ще ви помогнем да разрешите този проблем. Свържете се с нас ако вашето търсене просто попада в обхвата на нашата бизнес линия, моля, не се колебайте да се свържете с нас по всяко удобно за вас време. По-добре направи на видео или снимка, когато го откриете. * Детайли на повечето поръчки се изпращат в рамките на 1-3 работни дни след получаване на вашето потвърждение на плащането, и можете да ги получите в рамките на 10-28 работни дни.Моля, оставете 5 звезди в обратната връзка с нас, ако сте доволни от нашите стоки и услуги. • Ние не носим отговорност за вносни такси или такси. Моля, извършете плащането в рамките на 3 дни от поръчката, ако това е възможно. Надявам се да оздравее с вас дълъг бизнес. Ние ще ви дадем най-добрата цена и най-доброто обслужване, когато направите поръчка за следващия път.

Основни свойства

Направи си Сам пособия:
Електрически
Номер На Модела:
EP10X23P

Клиентите също го харесват