• New
Търговия на едро Китай пазарна цена 10w MP-15RN 220V 50hz/60hz пластмасови магнитни помпа, малък пластмасов водна помпа

Търговия на едро Китай пазарна цена 10w MP-15RN 220V 50hz/60hz пластмасови магнитни помпа, малък пластмасов водна помпа

BGN 72.00

фармацевтичната промишленост : производство на фосфор (EL) за полупроводници, пестициди, медикаменти, средства за почистване на водата. ТОВА Е НЕЩО, ВЪРХУ КОЕТО НЯМАМЕ НИКАКЪВ КОНТРОЛ, И ТОВА Е ДОПЪЛНИТЕЛНА ТАКСА ЗА ДОСТАВКА.
Нормална работна температура е 0-80°C.
ДОСТАВКА НЕ ЩЕ СЕ ОСЪЩЕСТВЯВА ДО ТОГАВА, ДОКАТО НЕ БЪДЕ ПОЛУЧЕНО ПЛАЩАНЕ." КУПУВАЧЪТ НОСИ ОТГОВОРНОСТ ЗА ВСИЧКИ ТАКСИ ЗА ОБРАТНА ДОСТАВКА.
ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ДОБАВЕТЕ НИ ВЪВ ВАШИЯ СПИСЪК С ЛЮБИМИ И РАЗГЛЕДАЙТЕ ДРУГИТЕ НАШИ ПРОДУКТИ. риби на езерото
КУПУВАЧЪТ НОСИ ОТГОВОРНОСТ ЗА ВСИЧКИ РАЗХОДИ ЗА ТРАНСПОРТ И ОБРАБОТКА НА ТОВАРИ. СЛЕД КАТО СТОКАТА ЩЕ БЪДЕ ПОЛУЧЕНА В НАШЕТО МЯСТО, ЩЕ ИЗДАДЕМ ЗА ВРЪЩАНЕ НА ПАРИТЕ. Не забравяйте и за всички други такси, които събира превозвач (като митническо оформяне и данъчни разходи). борбата със замърсяването на околната среда : въведете агент за обработка на отпадъчни водов до здравни жидкостному резервоара; събиране и транспортируйте неныжную течност; неныжный газ поглъща обзавеждане (оборудване ароматизация, обессеривание преди също освобождаване от отговорност неныжного газ). електрическа печка : видове филтър цикъл гальванизируя течност. МОЛЯ, НЕ СЕ КОЛЕБАЙТЕ ДА НИ ИЗПРАТИТЕ ЕЛЕКТРОННО ПИСМО ИЛИ СЪОБЩЕНИЕ ЧРЕЗ ELIEXPRESS С ВСЯКАКВИ ВЪПРОСИ, КОМЕНТАРИ ИЛИ ПРОБЛЕМИ.
Забележка :
При условие, че нормалната температура и чиста вода натиска на максимална мощност е равна на 0; натиска се на най-високата мощност е равна на 0. АКО ВЪЗНИКНЕ ПРОБЛЕМ, МОЛЯ, СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС, ПРЕДИ ДА НАПУСНЕ НЕУТРАЛНА ИЛИ ОТРИЦАТЕЛНА ОБРАТНА ВРЪЗКА; ТОВА ЩЕ НИ ПОЗВОЛИ ДА РАБОТИМ С КУПУВАЧА, ЗА ДА РЕШИ ВСИЧКИ ПРОБЛЕМИ. обработка на снимки : еднократна система фотография; X-филм, зачервяване на лицето си черно-бял, цветен и плътен снимки. водоочистка : почистване на йонообменната смола; оборудване за производство на чиста вода; оборудване за обессоливания на морската вода.
СТОКАТА ТРЯБВА ДА БЪДЕ ВЪРНАТА В РАМКИТЕ НА 14 ДНИ ОТ ДАТАТА НА ДОСТАВКА НА КУПУВАЧА.
ВНИМАНИЕ МЕЖДУНАРОДНИ КУПУВАЧИ : МОЛЯ, ПОСОЧЕТЕ НОМЕР НА ТЕЛЕФОН И АДРЕС ЗА ДОСТАВКА, ЗА ДА МОЖЕМ ДА ВИ ИЗПРАТИМ СТОКАТА. ЦЕНАТА НА ДОСТАВКАТА СЕ ОПРЕДЕЛЯ МЯСТО ЗА НАМИРАНЕ НА КУПУВАЧ И ТЕГЛО ПРОДАВА СТОКАТА.
Търговия на едро Китай пазарна цена 10w MP-15 RN 220 V 50hz/60hz пластмасови магнитни помпа, малък пластмасов водна помпа
Принцип На Действие
Циркулационна помпа с магнитно задвижване работи на вала и крыльчатке в събирането от магнитни материали и е привлечен един към друг,съответно не трябва да се комбинират с традиционните механично уплътнение на вала, така че той компелетно защитено.

Основни свойства

Налягане:
Ниско Налягане
Използването на:
Водата
силата на:
Електрически
Структура:
Едностъпални помпа
Теория:
Електромагнитен Помпа
Номер На Модела:
MP-15RN
Стандартен или нестандартен:
Стандарт
Горивата:
Електрически
Приложение:
в преработването на дървени стърготини, производството на вафли
Интерфейс:
Тръба
Напрежение:
220V
максимален разход на:
16/19 л / мин
Честота:
50 Hz/60 Hz
Макс. Глава:
2.7 / 3.4 м
Поток:
8 / 12л / мин
Тегло:
1,6 кг
диаметър на входа/изхода.:
16мм
главата:
1,5 м
специфично тегло:

Клиентите също го харесват