• New
STARPAD за мотоциклети и аксесоари за Yama Lei за Yamaha King km 250 XV250 линия km пробег на метър от линията на едро Безплатна доставка

STARPAD за мотоциклети и аксесоари за Yama Lei за Yamaha King km 250 XV250 линия km пробег на метър от линията на едро Безплатна доставка

BGN 19.20

Доставка : 1, Доставка по целия свят. Ние ще ви възстановим вашите резервни части или цялата общата сума. След като и вие, и аз потвърдиха наличието на проблеми.Тези такси не са включени в цената на стоката или разходите за доставка. Както и да е, ние се надяваме и сме уверени във всичко. 4, Ако общото тегло на вашата поръчка надвишава 2 кг, ние ще го доставим до няколко "въздушни почтами стълб кит" или "e Packet" отделно.
Позоваването На Опаковката :
Що се отнася до хроматичната аберация и грешки на измерването : като проблем светлина и разликата в метода на измерване, може би, има малка грешка, моля обърнете внимание и разбиране.
Както и да е, ние се надяваме и сме уверени, че всичко ще мине добре. Това ще отнеме 15-50 Дни (Русия се нуждаят от повече дни,15-90дней);а Америка ще използва e Packet, това ще отнеме 7-12дней. Ние не носим отговорност за плащане на всички митнически такси и вносни мита. Или избор EMS или други. ВРЕМЕ на ОКАЗВАНЕ на УСЛУГИ, ТРАНЗИТ, се определя от превозвача и не включва почивните и празнични дни. Ние отследим изпращането и ще се свържем с вас възможно най-скоро с отговор.
5, Ние само ще изпратим на подтверженным адреси на поръчката. И ние любезно каним ви да ни даде Пет звезди положителна обратна връзка. Това ще отнеме 15-50 Дни (Русия се нуждаят от повече дни,15-90дней);а Америка ще използва e Packet, това ще отнеме 7-12дней. Или избор EMS или други.На първо място, моля, предложете ми вашия номер на поръчка и след това предложете ми подробно съобщение за проблемите и ясно доказателство.
Ние не носим отговорност за плащане на всички митнически такси и вносни мита. Моля, съхранявайте продукта неизползван и в добро състояние на опаковката.
Свържете Се С Мен :
Ако имате някакви съмнения или проблеми с продукта,моля те, не просто ми даде отрицателна обратна връзка.
Що се отнася до хроматичната аберация и размерной грешка :
Като проблем светлина и разликата в метода на измерване, може би, има малка грешка, моля обърнете внимание и разбиране. Ние ще ви възстановим вашите резервни части или цялата общата сума.
Голямо благодаря. (С изключение на някои страни и APO/FPO) 2,поръчки се обработват своевременно след потвърждаване на плащането. Начин на плащане : ние приемаме Alipay, West Union. Вашият адрес на поръчката трябва да съвпада с вашия адрес за доставка.
ВРЕМЕ на ОКАЗВАНЕ на УСЛУГИ, ТРАНЗИТ, се определя от превозвача и не включва почивните и празнични дни.
Голямо благодаря.

Основни свойства

търговска марка:
СТАРПАД

Клиентите също го харесват