• New
  • -2 %
HSS Forstner малко дървени тренировки художествени тренировки тръби тренировки 50 мм

HSS Forstner малко дървени тренировки художествени тренировки тръби тренировки 50 мм

BGN 7.00
BGN 7.12

Използван за дървена перфорация, сферичен врати инсталация съвети, напътствия кутия, пластични продукти, дървен материал, переклейки, и т.н., Trepanning по-гладка, по-малко шум. Остър ръб, висока твърдост, точно позициониране, по-голяма прецизност, елегантен разрез, шок вискозитет, висока якост. Дайте възможност столярам пробиване на отвори, без да се налага пробиване на материал, когато е чисто и прецизно спускане на дупката. Избор на висококачествени легкосплавного нож, нож правят по-остър и здрав, това е главата, за да вземе лък извит, изгоден за отстраняване на стружки, перфорация е по-ефективна. Подходящи за ръчни бормашини, пушка бормашини със задвижване от двигателя и мобилни лента бормашини с магнетизма.Използван за дървена перфорация, сферичен врати инсталация съвети, напътствия кутия, пластични продукти, дървен материал, переклейки, и т.н., Trepanning по-гладка, по-малко шум.
Остър ръб, висока твърдост, точно позициониране, по-голяма прецизност, елегантен разрез, шок вискозитет, висока якост.
Дайте възможност столярам пробиване на отвори, без да се налага пробиване на материал, когато е чисто и прецизно спускане на дупката.
Избор на висококачествени легкосплавного нож, нож правят по-остър и здрав, това е главата, за да вземе лък извит, изгоден за отстраняване на стружки, перфорация е по-ефективна.
Подходящи за ръчни бормашини, пушка бормашини със задвижване от двигателя и мобилни лента бормашини с магнетизма.
Цвят : Сив
Материал : HSS
Диаметър : 50мм
Обща дължина : 80 мм
Дължина на пръта : 65 мм
Диаметър на вала : 7 мм-10 мм
Дължина на главата : 15 мм
Закалена и закалена конструкция от въглеродна стомана.
Пакетът включва : 1 X изкуство тренировки тръби тренировки
Забележка : светлинна стрелба и различни дисплеи може да доведе до това, че цветът на елемент от картината е малко по-различно от истинските неща. Допустимата грешка на измерване е +/- 1-3 виж

Основни свойства

Тип:
Друго
Направи си Сам пособия:
Коментари
търговска марка:
XProject

Клиентите също го харесват