• New
  • -13 %
Сменяеми мастило LC75 LC79 за MFC-J6510DW/J6710DW/J6910DW/J425W/J280W/J430W, и т.н.

Сменяеми мастило LC75 LC79 за MFC-J6510DW/J6710DW/J6910DW/J425W/J280W/J430W, и т.н.

BGN 18.00
BGN 20.78

Ако са изминали 30 дни, клиентът е длъжен да се свържете с нашия отдел за за допълнителна помощ. Ако стоката пристига и работи зле, моля, свържете се с нас по електронната поща в най-скоро време. Тези отговорности отговорност на купувача. Цената е различна!
Снимките са публикувани само за справка, в зависимост от наличните продукти.
Политика за възстановяване и връщане на парични средства
Ние наистина спазваме 30-дневна гаранция за връщане на парите. Ако промените мнението си ,можете да върнете ни нераспечатанные и неизползвани продукти за пълно възстановяване на парите.
Сравнително Пакет :
Найлонова торбичка+без кутия
(продава се в индивидуално запечатани опаковки )
Бяла кутия, неутрален цвят кутия, клиентът има кутия на планината тавър също е на разположение,
моля, оставете ми съобщение. Потвърждение за изпращане винаги трябва да бъдат получени, ние си запазваме правото да не дават връщане на парите, ако купувачът не се съобрази с нашата политика за връщане на парите. Вие ще получите уникален референтен номер (който ще бъдат нанесени на парцел), необходими за разпознаване на върнатия продукт, както и ускоряване на процеса на решаване на проблема. Ние изпращаме само по потвърдена адреси на поръчката.услугата за доставка,осигурена от EMS,DHL, Fedex, UPS или по друг куриер, също е на разположение тук, за спешни нужди.
Моля, не изпращайте нищо обратно, преди да се свържете с нашия отдел за на първо място. Вашият адрес на поръчката трябва да съвпада с вашия адрес за доставка. Моля, обърнете внимание, че купувачът трябва да плати на връщане пощенски разходи. При транспортиране преобладава код касета.5 опаковки съвместим мастилницата LC75 LC79 BK/ C / M / Y
Пакетът Включва :
2 x черен съвместим мастило касета с чип за BK(28,5 мл)
1 x синята съвместим мастилницата можно с чип за C(18,5 мл)
1 X purple съвместим мастилницата МОЖНО с чип за M(18,5 мл)
1 X жълт съвместим мастилницата МОЖНО с чип за Y(18,5 мл)
*** Различни кодове на тонер касети за същия модел принтер в различни области,моля, проверете кодове касети с оригиналните касети с мастило преди да купите.стоките се изпращат с въздушна поща от Китай в рамките на 1-3 работни дни след получаване на плащането
(с изключение на почивните дни и официалните празници) Време на изпълнението на поръчка, ще отнеме 10-25 работни дни в зависимост от ефективността на работата на местния пощенски клон.Благодарим ви.
Моля, бъдете добри и малко търпеливи и се свържете с нас, ако стоката не е получена след 25 работни дни.

Основни свойства

Тип:
мастилницата
Характеристика:
Съвместим
Цвят:
C, K, M, Y
търговска марка:
ПЪТ НА МАСТИЛОТО
Съвместим Марка:
Brother
Bulk Опаковка:
ДА
Състоянието на патрона:
Пълен
Боядисаната:
ДА
Съвместим Марка:
Brother
Номер На Модела:
ЛК75 ЛК79

Клиентите също го харесват