• New
  • -17 %
20pcs-200шт пълна мед BNY-JY DCEN заваряване BNC / Q9 конектор изход гнездо BNC мъжки конектор, който може да бъде определен на лентата

20pcs-200шт пълна мед BNY-JY DCEN заваряване BNC / Q9 конектор изход гнездо BNC мъжки конектор, който може да бъде определен на лентата

BGN 37.00
BGN 44.64

Всички пътища в Всички приемливи.Вашата поръчка ще бъде доставена в рамките на 2-6 работни дни, след като получим вашето плащане.Ако не получавате своята стока, в рамките на 30 дни,моля,свържете се с нас, ние расследуем си. отрицателна обратна връзка нищо не решава. В основата на обработка отнема от 3 до 15 работни дни. вие трябва да се свържете с нас в рамките на 5 дни от момента на получаване на поръчката.
Ако нямате такъв, ще имате нужда от много малък набор от отвертки, можете да ги закупите в нашия магазин заедно.Ако не сте доволни от покупката си, можете да обменят получените стоки.
Доставка
1.задължително оставете телефонен номер при попълване на информация за купувача.Ако искате да обменят дефектен или неправилно отгруженный продукт,моля, свържете се с нас в рамките на 5 дни след получаване на стоката.
Бележки
1.известие за доставка с номер за проследяване ще бъде изпратена ви по електронната поща, след като вашата поръчка ще бъде изпратена.
Вижте нашите други списъци за получаване на допълнителни потребителски части!
Изисква инсталиране, за да инсталирате тези подробности, ще трябва да разглобявате си контролер. моля свържете се с нас преди да отидете всяка отрицателна или неутрална обратна връзка, отрицателен резултат, въздействие, не може да разреши нищо. Ние винаги сме готови да прави неща. връщането превоз на товари отговорността на купувача .
Доставка и предаване на
1.
Пълен с Меден BNY-JY DCEN сваривая конектор BNC / Q9 гнездо штепсельной контакти конектор BNC мъжки, който може да се заключва в лентата
20 PCS-200ШТ
УДОВЛЕТВОРЕНОСТ НА КЛИЕНТА
Моля, незабавно се свържете с нас, ако имате някакви въпроси или притеснения преди или след извършване на покупката. купувачът носи отговорност за всички данъци и/или такси, събирани в тяхната страна. купувачът е отговорен за всяка застраховка, която считате за необходима. И трябва да заплати всички допълнителни такси за доставка, както и върнатите стоки трябва да бъдат запазени в оригиналния им състояние.
Гаранция И Връщане На Парични Средства
1. Ние ще си сътрудничим с вас за решаване на всички проблеми.в предвид на това че вашата обратна връзка е много важно за развитието на нашата кауза, ние sincerly каним ви да излезе положителен резултат на експозиция за нас, ако сте удовлетворяетесь с нашите продукт и обслужване. Ние плаща подмяна на доставка се свържем с вас, ако ще бъде извикан на замяна.

Основни свойства

Цвят:
1 лот 20pcs, 3 лот 60шт, 10 лот 200шт
Номер На Модела:
конектор bnc
цена на доставка:
с отслеживающим номер
Партида Контакт:
20pcs-200шт

Клиентите също го харесват