• New
Безплатна доставка на 10 бр. високо качество версия B 58 A професионален вокали и караоке ръчно динамичен 58A жични микрофона, микрофон микрофон

Безплатна доставка на 10 бр. високо качество версия B 58 A професионален вокали и караоке ръчно динамичен 58A жични микрофона, микрофон

BGN 386.82

3 дни
Държава
Времето За Обработка
Време на пристигане на EMS
Време на пристигане на
Поща На Китай (И Хонг Конг), Въздушна Поща
Време на пристигане by DHL
Време на пристигане по разписание
САЩ
5 дни
5-8дней
15-25дней
2-5дней
2-5дней
Европа
5 дни
5-8дней
На 25-30 дни
2-5дней
Азия
5 дни
3-5дней
20-30 дни
2-5дней
Други(Например, Бразилия, Русия, Италия. Тази по-ниска цена не се отразява на общата цена, която ще платите, или пазарна стойност на продукта и не може да се прилага към държавите от различните тарифни правила. Моля, разберете, че повечето международни забавяне на доставката-това е забавяне на пощенските, за които ние не знаем, докато не ни уведомите.
· Ако не получите нашия отговор, моля, моля изпратете отново вашата електронна поща и ние ще ви отговорим възможно най-скоро . От 7 до 20 работни дни (без събота и неделя и на официални празници) в повечето дестинации в САЩ/Великобритания / АС .
Нашите специалисти и услуги
Повечето от нашите продукти са с професионална износ голяма фабрика, всички наши продукти са внимателно подбрани, фотография, направена от истински продукти, с високо качество, модерен стил,въпреки че те не са на най-ниска цена, да се посочат вярват, че получавате това, за което се плаща!
· Ние сме група от млади парнеров, надявам се всеки купувач, може да стане наш партньор, разбира се, след като купувате продукти от нас, ние вярваме, че ще станете наши приятели и подкрепете с нас.
* Срокът за доставка е прибл. Всички вносни такси или такси са отговорност на купувача.
Връщане :
· Ако продуктът е повреден, моля, уведомете ни, в рамките на 3 дни от датата на доставка. Доставка до вашата страна може да отнеме от 5 до 25 работни дни след изпращане на поръчката.
* Купувачът носи отговорност за всички направени разходи по доставката. Ние не носим отговорност за грешна или достави на адреса.
· Моля, свържете се с нас, преди да напусне някакви отрицателни неутрални коментари.
· За да се гарантира, че ще получите вашата поръчка без данъци при внос, ще я обяви като "подарък" с по-ниска цена. Вашите действия ще ни помогнат да предложим мляко и хляб.
· Ако не можете да направите своята поръчка веднага след приключването на търга, моля, изчакайте няколко минути и опитайте отново за плащане, която трябва да бъде завършен в рамките на 3 дни.
Контакти :
· Всички електронни писма ще намерят отговор в рамките на 24 часа.

Основни свойства

Стил:
Ръчен Микрофон
Пакет:
ДА
Информационни материали:
Жичен
търговска марка:
zmvp
Тип Набиране:
Един Микрофон
Номер На Модела:
10шт штабной микрофон
Воспользуйся:
Караоке Микрофон
Конвертор:
Динамичен Микрофон
Честотна характеристика:
От 40 до 15 000 Hz
Място на произход на стоките:
Гуангдонг, Китай (Континентален)
Тип На Микрофона :
Динамичен Микрофон
Полярна Снимка :
Супер-Кардиоид
Цвят:
тъмно сив
съединител:
XLR
Продажбите на едро:
10шт

Клиентите също го харесват