• New
95% чисто нов оригинален за Th-P50U20C SS /X board TNPA5106AB tnpa5106 AB plate добра работа

95% чисто нов оригинален за Th-P50U20C SS /X board TNPA5106AB tnpa5106 AB plate добра работа

BGN 128.00

Но ние ще ви изпратим още един за безплатна доставка въздушна поща стълб на кита, когато получим проблем продукт.
(3) вносни мита, данъци и такси са отговорност на купувача. Това е важно и ще ви пази нашата печалба.
Добре дошли !
Скъпи приятели, описание на нашия продукт.
Забележка :
Уважаеми международни клиенти, Добре дошли в Guangzhou Deeli technology co. Ние винаги се опитваме да предложат на клиентите най-добрите услуги и високо качество на продуктите. Моля, посочете точния адрес и телефон за контакт.
Качество : 100% тест преди доставката .Благодаря ви за подкрепата и доверието към нас.
(7) ние ще изпратим на стоки в рамките на 2-3 дни след получаване на плащането. Ако доставката се забави или стоки, повредени по начин,моля пишете ни. - моля, свържете се с митниците вашата страна, за да се определи какъв ще е този допълнителен данък до началото на търга или закупуване на
C. Моля, не оставяйте никакви неутрални или отрицателни мнения, преди да се свържете с нас .
3>>> Ако даден продукт не е описан, тъй като ние обещаваме, можете да се свържете с нас, за да си върне парите или да обменят най-подходящия за вас. моля, дайте ни положителна обратна връзка, ако сте доволни от продукта. Всички вносни такси или такси са отговорност на купувача.
Здравей приятел, когато вие потвърждавате поръчката, pls уверих, че на вашата дъска и модел е същото като при нас, ако не и същата pls изпратите снимка за да се провери, благодаря
Начин на доставка :
Въздушна поща стълб кит, 15-60days идва. Моля, свържете се с нас , ние ще се опитаме да решим проблема ,ако искате да го изпрати обратно, ние не носим отговорност за възстановяване на разходите за доставка. По този начин, когато ще можете да ми дадете доказателство си, ние не можем да судоходную компания компенсира ни щети.Ние ще ви отговорим на всеки въпрос в рамките на 24 часа и ние ще се опитаме да ви гарантираме, преди да оставите коментар.
4> > > продукти и лесно да се повреди по време на транспортиране, така че, моля, отворете и проверете кутията и продукта, когато получавате стоката, ако полето е разрушен до друга форма, моля, направете снимка и доказателства за повредени кутии, а след това поиска делото да потвърди ситуацията.
(2) Ако имате нужда да поръчате голямо количество, моля свържете се с нас по пощата, ние ще ви дадем най-добрата отстъпка. Ние можем да работим заедно, за да разрешат всеки спор.
5>> > ако продуктите не са работили, когато сте ги получили, причините може да са много.

Основни свойства

Тип:
Детайли На Хладилника
Цвят:
Бял

Клиентите също го харесват