• New
  • -37 %
Комплект купи за смесване от неръждаема стомана с неплъзгаща се силиконова основа, Комплект метални купи за гнездене за готвене Готварска кухня 5бр.

Комплект купи за смесване от неръждаема стомана с неплъзгаща се силиконова основа, Комплект метални купи за гнездене за готвене Готварска

BGN 47.00
BGN 74.02

Вносни мита : Данъците и таксите не са включени в цената на артикула или таксите за доставка. За първи път решавате! Време на експедиция : Всички продукти, които можем да изпратим в рамките на 5 ~ 8 делничен ден, обикновено сме според времето на поръчките на клиента за опаковане и експедиране, трябва внимателно да проверим качеството на стоките преди да изпратим, така че отделете малко време, за да обработван. Вносните мита, данъци и такси не са включени в цената на артикула или таксите за доставка. В противен случай, извънредно получаване на колети, местната поща ще върне колета ви, последиците от самоотговорността.) Всички върнати артикули ТРЯБВА ДА БЪДАТ В оригиналната опаковка и ТРЯБВА да ни предоставите номера за проследяване на доставката, конкретната причина за връщането и идентификатора на вашата поръчка.Относно актуализацията на номера за проследяване : Ако вашият номер за проследяване е логистична информация, тъй като хиляди пратки, изпратени до чужди страни, логистични компании не са актуализирали логистична информация, моля, свържете се с нас за първи път, моля, не отваряйте директно спора.net/en (Копирано в браузъра, за да се отвори) В : Като търговия на дребно или на едро да предлагате цена на едро, ако имам много артикули? О : ако трябва да закупите много артикули едновременно, моля, първо се свържете с мен. Обещаваме, че ще ви дадем удовлетворено решение, след като го потвърдим. Ако артикулите са повредени, трябва да се свържем с тях в рамките на 24 часа от получаването им. Също така ще ви дадем положителна оценка. Ако артикулът е във ваше притежание повече от 7 дни, той се счита за използван и ние няма да ви върнем възстановяване или замяна. Искрено ви каним да ни оставите положителна обратна връзка с общ подробен рейтинг за продажба (DSR) от 5 звезди. Води до закъснения в логистиката. ще ви предложа конкурентна цена на едро. Ние няма да приемем никакви артикули с миризми (perfume. В : Как мога да платя поръчката си? A : express поддържа Visa, Master Card, Maestre Debit Card, Western Union и банков превод по банков път. По някакви лични причини (изберете неприязън или вече не ми е необходим този продукт), купувачът ще носи отговорност за зарядното устройство за връщане. Ако не сте доволни, когато получите артикула (неправилен, повреден, дефектен или не както е описано), моля, върнете го в рамките на 7 дни за замяна или връщане на парите. Тези такси са отговорност на купувача. Тези такси са отговорност на купувача Когато получите стоката, ако има някакъв проблем, моля свържете се с нас и не отваряйте директно спора.

Основни свойства

Произход :
CN (Произход)

Клиентите също го харесват