• New
  • -30 %
Tangka портретна картина висеше Кам плат живопис за домашен интериор, като председател на Мао

Tangka портретна картина висеше Кам плат живопис за домашен интериор, като председател на Мао

BGN 40.00
BGN 57.42


Обслужване на клиенти :
Моля, не се колебайте да ми кажете, ако имате някакви въпроси, ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа. Искам да, ако има нещо-нещо не е наред с нашата сделката, моля, не се колебайте да ни информира за това, преди да оставят никакви коментари! Ние искаме да са на 100% доволни от поръчката. Дърворезба на тялото отразяваше високо и искусное умения.Това е най-сигурният и най-бързата пощенска услуга, в Китай. Имаме тук присъства на събиране на стоката, ние си имаме хора, които излизат и се събират тези неща. това е добра ръчна работа; предмет напълно демонстрира творчески дух и прекрасна култура.Цялата стойност на доставката ще бъде заплатена от купувача.Нашата цел е да се върна в нашия магазин или препоръчват на нас!!
Предмети, които ние продаваме, - това е всичко, на оригиналните недвижими елементи на формата. Но понякога това се случва. Ние ще се опитаме да направим всичко възможно, за да ви служи най-добре.
ДОСТАВКА И ПРЕДАВАНЕ НА
След като плащането ще бъде възстановен, ние ще бъдем в рамките на 1 - 2 РАБОТНИ дни за доставка.

Успех и късмет на търговията
. Голямо съкровище на изкуството! Това е много вкусно занаят. Така че, ако вие предлагате стоки и плащат за тях. Ние ще отидем през Китай Хонг конг въздушна парцел или електронна поща Бао по пощата до вас.Доставка в други страни обикновено отнема 20-35 работни дни . Ние ги събираме от личен колектор.
И ние ще се радваме да чуем от вас всякакви предложения, въпроси и/или проблеми. Вашият положителен отзив 5-звезден рейтинг на ибей за нас ще бъдат оценени по достойнство. Ако те ви харесва, моля, отделете време, за да ни оставят положителен отзив.Кораб в САЩ 7-15 дни. Тя е с изискана форма и характерен стил.
1) Продуктът не отговаря на описанието сигурно :
а) открити не са описани значителни дефекти,
б) открито несъответствие правомощия, в случай, ако аз гарантирам истинността на (документирани потвърдена заключение на експерт, необходимо за процеса на връщане на парите);
2) големи щети, възникнали при транспортиране (трябва да се откаже да подпише и да вземе стоката)
Ако срещнете някакви следните обстоятелства, не можем да върнем плащане :
(1) купувачът е променил решението си или просто иска да върне стоката, без никаква причина, посочена в гаранцията за връщане на парите;
(2) купувачът получи отрицателно заключение относно на стока от некомпетентни източник;
(3) Пратката е върната на мен пощенска услуга, това обикновено се случва, когато някой не дава валиден имейл адрес : в този случай аз изпращам колет отново след потвърждение адрес.

Основни свойства

Тема:
Домашни любимци
Материал:
Органичен Материал
търговска марка:
МЯО ЯН ГОНГ И
Стил:
Фън Шуй

Клиентите също го харесват