• New
  • -6 %
2080 алуминиев экструзионный профил европейски стандарт 2080 v-образен слот черен дължина 200 мм, алуминиев профил workbench 1бр

2080 алуминиев экструзионный профил европейски стандарт 2080 v-образен слот черен дължина 200 мм, алуминиев профил workbench 1бр

BGN 3.00
BGN 3.20


Коментари
След като сте получили стоката си, моля, оставете коментар за нас, тъй като това ни информира, че имаш своите продукти. Ние наистина се нуждаем от вашата положителна обратна връзка и 5-звездните рейтинги, след като можете да получите своята поръчка, ние ще ви дадем положителна оценка.
Политика На Връщане
100% връщане на гаранция в рамките на 30 дни, ние приемаме рекламации за споделяне, или връщане в рамките на 30 дни от датата на доставка на стоката.
Обслужване на клиенти ние сме тук, за да помогне с вашите въпроси за продукта, статуса на поръчката и возвратах. Ако има и други причини за връщане на стоката, цената на доставката носи на купувача
Всички рекламации трябва да бъде в оригинална опаковка, и вие трябва да ни даде номер за проследяване,доставка,
конкретна причина, върнете си идент. Елементи трябва да бъдат в оригиналната им състояние, не се издържат и не са променени. Отрицателна обратна връзка нищо не решава. Ако имате проблем или въпрос, по отношение на вашата транзакция, моля, свържете се с нас, преди да напусне някакви отзиви. Ние обикновено маркируем стоки на най-ниски цени в митническата декларация, и се опитваме да ви помогне да намалите или избегнете GST или V. Изпратете ни имейл с всякакви въпроси или проблеми, които може да имате.действително доставените стоки е предимство ! може да се отреже всякаква дължина !
Тип : алуминиев профил европейски стандарт 2080
Дължина : 200мм, 210мм
Цвят : черен
Материал : алуминий 6063-T5
Съдържание на опаковката : алуминиев профил 1бр 2080
Доставка
Кораб в САЩ : 7-15 дни кораб в други страни : 15-35days Забележка : Бразилия/ Русия /Украйна / ще отнеме много повече време,отколкото в други страни, така че времето за възстановяване е до 60 дни.
Условия за продажба на вносни мита, данъци и такси не са включени в цената или стойността на доставката. № на поръчката. Ние винаги сме готови да прави неща. Стоката ще бъде доставена в рамките на 48 часа след получаване на пълно заплащане можем да доставим вашите поръчки чрез регистрирания въздушна поща (включително и номер за проследяване) на въздушна поща China Post. Ние не възстановява разходите за обратна доставка. Нашият ангажимент към вас-да отговорим на вашия имейл в рамките на 24 часа, почивни дни-в рамките на 48 часа.Там таксите са отговорност на купувача, моля, свържете се с митниците вашата страна, за да се определи какви ще бъдат тези допълнителни разходи, преди покупка.

Основни свойства

Размер:
200mm, 210mm
Номер На Модела:
2080
търговска марка:
връзка CNC
Тип Елемент:
железопътна линия

Клиентите също го харесват