• New
Вътрешен контрол на блендата група на резервни части за Nikon D3200 SLR

Вътрешен контрол на блендата група на резервни части за Nikon D3200 SLR

BGN 28.78


Както всички знаем, времето на доставка на международно винаги е извън контрол,особено митнически процес е сложен и непредвидим,но ние ще се изпраща възможно най-скоро, ние ще изпратим стоката в рамките на определени дни, biz, както е обещано в нашия списък.
Ние само признаваем връщане за първоначално пакет.
Ако можете да удовлетворенный с нашите producst и нашето обслужване, моля излезте ни положителен резултат на въздействието и 5 точки DSR, ние ще бъдем много благодарни!
Ние предоставяме на нашите клиенти продукти vith убеженные качество и бързо обслужване.
Обикновено, тя ще отнеме 7-20 работни дни за доставка.
Ако откриете всеки дефект в нашите подробности, моля свържете се с нас в рамките на 7 дни деталя получаване.
Благодаря ви за вниманието!!!.
Ние приемаме Alipay, TT, Западното съединение, Moneygram etc.
Вашата 100% удовлетвореност - това е нашата цел,Ако ви има на какво да се оплакват,моля, свържете се с мен по електронна поща.Аз ще ви отговоря възможно най-скоро(моля, allow1_2 работни дни за отговор).
Има повече продукти, които не са изброени, Ако трябва да купуват други аксесоари,моля, свържете се с нас.
Детайл ще бъде потопен в рамките на 2 на работния ден, след като е получил подтверженную обезщетение,но обикновено на следващия работен ден, след като обезщетение, подробности, ще бъдат натоварени препоръчана въздушна поща с проследяване на обслужване.
Всички продукти ще бъдат изпратени като подаръци, за да се сведе до минимум вносни мита.
Ако трябва да се върне, моля проверете за да се потвърди работа деталя не и да се свърже наш представител за обслужване на клиента,нека ни уведомите подробна проблема.Ние сме щастливи да реши проблема, моля, избягвайте да оставяте Netural или отрицателен резултат на въздействието и 1,2,3-нисък резултат.Моля уверете, че че подробност не е никаква изкуствена диверсию.
Вносни мита, данъци и такси не са включени в цената на стоката или разходите за доставка.Тези задължения купувачът носи отговорност.
Нашите предимства : качествени продучты;най-конкурентен pri;бързо и високо качество на обслужване.Моля, изберете най-удобния за вас начин.
Вие приветствованы към посещение на всеки от моите други детайли, закупуване на 10 или повече,моля свържете се с нас, ние ще ви нова отстъпка от цената.Всички части са тествани работающ добре преди да превозва.След това ще получите уникален адрес за връщане.Изоставяне отрицателна или неутрална обратна връзка не помогна за решаване на проблема.

Основни свойства

търговска марка:
гоглиби
Съвместим Стил Камери:
Огледално-рефлексни фотоапарати
Съвместим Марка:
Никон

Клиентите също го харесват