• New
SA-4532-12 59009134 горивния соленоид 12v за компактора, Ingersoll-Rand DD-130 B5. 9-C

SA-4532-12 59009134 горивния соленоид 12v за компактора, Ingersoll-Rand DD-130 B5. 9-C

BGN 64.00


Информация За Деакрипции :
Електромагнитен Клапан
В наличност
Брой детайли : SA-4532-12
Напрежение : 12 V
Приложение : мерки и теглилки, Ingersoll-Rand DD-130 B5. 9-C
Гаранция : 1 Година
Забележка : това е подмяна, а не на оригиналния детайл. Но това може да работи добре за вас !
Информация За Гаранция :
Всички дефектни / извън тези детайли могат да бъдат върнати за връщане в рамките на 365 дни от датата на първоначалната покупка. Свържете се с нас по електронната поща или чрез системата за обмен на съобщения (за предпочитане) за получаване на инструкции за връщане на стоката. Всички върнати детайли, които са били отваряни / повредени / променени или непълни, не подлежат на връщане и ще бъдат върнати на клиента, както е, така че възстановяване не се извършва.
Всички нови / неизползвани части могат да се върнат обратно в рамките на 30 дни от момента на покупката. Разходите за доставка не се възстановява. Купувачът е отговорен за разходите за доставка, за да върне стоката, ако причината за връщане не е резултат на грешка на доставка от наше име.
Информация за доставка : 1. моля, уверете се, че вашият ip адрес и информация за контакт са точни и верни. 2. Ние се надяваме, че той ще пристигне на време, но тъй като това е международна доставка, времето за доставка ще зависи от логистична компания и местни клиенти или мита. 3.Ние не носим отговорност за всякакви проблеми, причинени на услугата за доставка, като нещастен случай, забавяния или други проблеми. 4.In за да се гарантира, че сте получили стоката си с плащане на по-ниски данъци, ние ще обявим митнически фактура с по-ниска стойност, ние правим това, за да пести вашите пари. Значение, не означава общата сума, която сте платили, или нещо друго. Всички вносни такси са отговорност на купувача.
Обратна връзка : вашето удовлетворение е нашата цел, и че обратната връзка е много важна за нас. Моля, оставете отзив 4 или 5 звезди, ние сме ви много благодарни. Моля, свържете се с нас, преди да напусне неутрална обратна връзка или отрицателна обратна връзка. Ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа.

Основни свойства

търговска марка:
KEPTGO
Номер На Модела:
SA-4532-12
is_customized:
Yes

Клиентите също го харесват