• New
  • -0 %
Безплатна доставка класически увити клиновой каишка A A1727 A1753 A1778 A1803 A1829 A1854 Li Industry Black Rubber A Type Vee V-образна каишка

Безплатна доставка класически увити клиновой каишка A A1727 A1753 A1778 A1803 A1829 A1854 Li Industry Black Rubber A Type Vee V-образна

BGN 55.00
BGN 55.20

Ние ще ви изпратим данни в продължение на 3 дни, след като вашето плащане ще бъде завършена. На купувача трябва да се опита да предяви иск логистична компания за възстановяване на разходите за повреди или щети. Ако стоката е повредена или загубена при възстановяване на собствеността, купувачът носи отговорност за щети или загуба, и ние не ще дадем на купувача пълно възстановяване на парите. Купувачът трябва да върне продукта в първоначалните условия за нас и трябва да се поемат разходите, за доставка за връщане.
Коментари :
Вашето удовлетворение и положителна оценка са много важни за нас. Моля, оставете положителна оценка и да ни оценка е 5 звезди, ако сте доволни от нашите стоки и услуги. Ние ще направим всичко възможно за решаване на всички проблеми и ще ви предоставим най-доброто клиентско обслужване. След като получим стоки, ще направим ремонт или обменяем им на други в най-кратки срокове. Купувачът трябва да върне продукта в първоначалните условия за нас и трябва да се поемат разходите, за доставка за връщане. Тези допълнителни такси могат да се събират по време на доставка.
Гаранция И Поддръжка На :
Ние предлагаме безплатна подмяна на 1 месец.
Купувачът носи отговорност за разходите за доставка, за да върне стоката.
Доставка :
При поръчка, моля, изберете начин на доставка и заплащане на поръчката, включително разходите за доставка. Моля, обърнете внимание, че купувачите са отговорни за всички допълнителни митнически такси, брокерски такси, мита и данъци при внос в страната си.
Ако имате някакъв проблем с нашите продукти или услуги, моля, не се колебайте да се свържете с нас, преди да напусне отрицателна обратна връзка. Купувачите могат да поискат замяна в рамките на 15 дни от получаването от вас на стоката .
Ние също така предлагаме на 12-месечно безплатно поддръжка.
Цената на доставката не се включва никакви данъци върху вноса, и купувачите да носят отговорност за митнически такси.
ВРЪЩАНЕ :
Ние правим всичко възможно, за да осигуряваме на нашите клиенти възможно най-добре.
Преди да се върне стоките, Моля потвърдете с обратен адрес и метод на логистиката с нас.
Ние ще ви върнем парите, ако се върнете стоката в срок от 15 дни от датата на получаване на стоката по някаква причина.

Основни свойства

Дължина:
A1727, A1753, A1778, A1803, A1829, A1854
Тип:
Клиновой каишка
търговска марка:
ЛУНДС
Номер На Модела:
A
Материал:
Дъвка
Стандартен или нестандартен:
Стандарт
Горната Ширина:
13 мм
Ширина На Тангажа:
11мм
Височина:
8мм
Ъгъл:
40
Дължина На Преобразуване:
Li=Ld-30
Диапазон от дължини на инч:
14inch-394inch
Диапазон на дължина мм:
356мм - 10000мм
Фабрична Марка:
Li

Клиентите също го харесват