• New
  • -24 %
Титаник на круизен кораб строителни тухлени блокове направи си САМ 3D модел на лодка комплект подаръци играчки съвместими със Създателя 66503

Титаник на круизен кораб строителни тухлени блокове направи си САМ 3D модел на лодка комплект подаръци играчки съвместими със Създателя

BGN 31.00
BGN 40.54


Ние изпращаме стоки по целия свят от Хонг конг и Китай
Срокът за доставка е прибл.
Нашите цени за доставка включват разходите за доставка, преработка, опаковане и свързаните с това разходи за труд.
2) моля, свържете се с митниците вашата страна, за да се определи какви ще бъдат тези допълнителни разходи преди началото на търговията/покупки. Неплатени стоки (UPI) да бъде подадена в съда на платец .
Ако сте любители на моите стоки, моля, оставете ме на добра обратна връзка и 5-звезден рейтинг DSR " ". От 14 до 35 работни дни (без събота и неделя, официални празници), за повечето дестинации
Моля, свържете се с нас,ако не получи повече от няколко работни дни, ние ще решим този проблем в много кратки срокове.Ако ние не дадохме ви достатъчно основание за 5-звездни оценки за всеки DSR, моля, уведомете ни, как можем да спечелите 5-звезден рейтинг, преди да изпратите вашите оценки!
Рекламации И Връщане На Парични Средства
Как отговаря продавачът, Ние гарантираме безплатно споделяне или пълно връщане на парите, ако стоката е дефектна.
Всеки въпрос ,който бих искал да попитам, добре дошли на електронни писма до нас.
Ако не можете да направите своята поръчка веднага след приключването на търга, моля, изчакайте няколко минути и опитайте отново за плащане в рамките на 7 дни.
За безопасността на стоките силно се препоръчва застраховка. Брой тухли : 1860шт тухли пакет : без оригинална кутия, нов в запечатан плик. Ако не получите нашия отговор, моля, моля изпратете отново вашата електронна поща и ние ще ви отговорим възможно най-скоро.
Ние ще ви върнем парите, ако стоката не отговаря на описанието или е повреден при транспортирането. Ние не носим отговорност за грешна или достави на адреса.Сигурно * lucky * образователно бележка : идва с инструкции.Вашите действия ще ни помогнат да предложим мляко и хляб .
Можете да го върнете в рамките на 7 дни след получаване.Ето защо вашите коментари и DSR изключително важни за нас, тъй като най-добрите резултати DSR влияят на нашето търсене настаняване в . Аз ще направя същото за теб .
Свържете се с нас
Всички имейли ще бъдат изпратени в рамките на 24 часа.
Всички наши продукти ще бъдат изпратени на адрес на клиента , Моля, потвърдете адреса си на , преди да направите залог. Моля, уверете се, че адресът за доставка и пълното име са посочени правилно.

Основни свойства

Тип:
Блокове
Предупреждение:
съвместим legoINGly Титаник
Пластмасов Вид:
КОРЕМНА ПРЕСА
Баркод:
No
Пол:
Унисекс
Материал:
Пластмаса
документ:
3C
3C:
Сертификат
търговска марка:
ДЕТСКИ ДОМАШНИ ИГРАЧКИ QH
Номер На Модела:
66503 строителни блокове
Възрастова Група:
> 3 години
Пластмасова Форма Блок:
Самоблокирующиеся Тухли
Тема:
Круизен Кораб
тълпата:
детски играчки
Характеристики:
забавни играчки
Пакет:
НЯМА КУТИЯ
Стилове:
Авторът
Класификация:
Монтаж

Клиентите също го харесват